Rygepolitik

Der er rygeforbud på Glamsbjerg Fri- og Efterskole. Det betyder, at du skal være røgfri. Det er ikke tilladt at ryge på skolen eller i skoletiden, hvilket er 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen.

Hvis du er ryger eller ”skabsryger”, er det en god idé at holde op med at ryge i god tid inden skoleåret starter. Du kan ikke smugryge, mens du går på skolen, og det er heller ikke i orden at smugryge uden for skolens grund, for det generer skolens naboer.

Vi har valgt, at vi ikke vil bruge en masse af vores ressourcer på smugrygere, og det er vigtigt for os, at forældre kan være trygge ved, at deres børn ikke begynder at ryge pga. smugrygere på skolen. Derfor er vi ret skrappe, hvis vi opdager det. Læs evt. mere under skolens samværsregler.

Skolens medarbejdere, forældre og gæster må heller ikke ryge på skolen eller sammen med eleverne. De må gå en tur, hvis trangen melder sig.