Superhold

Superhold for de fagligt sultne

– Dansk, engelsk og matematik på et højt niveau

På Glamsbjerg Efterskole underviser vi alle vores hold, så eleverne kan aflægge hhv. Folkeskolens 9. klasse-prøver og Folkeskolens 10. klasseprøver, og så eleverne kan komme videre på en ungdomsuddannelse.

Som et ekstra tilbud har vi valgt at oprette superhold for de elever i 9. og 10. klasse, der gerne vil have endnu flere faglige udfordringer i dansk, engelsk og matematik. Er du vild med de naturvidenskabelige fag/science, vil der være nogle valgfag og gymnasieforberedende kurser, der supplerer den almindelige undervisning i disse fag.

Hvis du vælger superhold, skal du være indstillet på at være meget aktiv i undervisningen. Du kommer sandsynligvis til at gå på hold med en række unge mennesker, der påtænker en gymnasial uddannelse, men du kan også vælge superhold, hvis du skal på en erhvervsuddannelse, bare du er fagligt ambitiøs og har de basale færdigheder i orden.

Skolen tilbyder desuden gymnasieforberedende kurser som valgfag. Læs mere her »

Vil du læse en lille nyhed om, hvordan vores hold klarede sig til de afsluttende prøver i 2016, finder du den her »