Udlandstur til Zanzibar

Mærk verden!

På Glamsbjerg Efterskole lægger vi vægt på mangfoldighed, og vi rejser ud i verden for at forstå os selv igennem mødet med andre. Når vi møder mange forskellige slags mennesker, oplever vi, hvordan vi ligner hinanden og hvordan vi er forskellige fra hinanden, – det giver både selvindsigt og en større horisont.

På udlandsturen til Zanzibar bruger og udvikler du meget af det, du har lært på efterskolen. Vi har bl.a. fokus på:

• LINJERNE: Hver linje kommer rundt på Zanzibar med oplevelser og aktiviteter, der har udgangpunkt i linjens indhold.
  • KULTURMØDET: Vi skal ud og møde de lokale kulturer, være nysgerrige, lære noget nyt og samtidig få lejlighed til at lære fra os og sammen skabe noget unikt, der giver minder for livet.
  • SPROG: Vi bruger engelsk, men snuser også lidt til swahili. Vi møder de lokale unge og forsøger så godt vi kan at snakke sammen, så vi kan blive klogere på hinandens liv.
  • NATUREN: Som du kan se af billederne, har Zanzibar en fantastisk natur, som vi selvfølgelig skal opleve så meget af som muligt.

Vi bor på den danske højskole i Zanzibar, som vi også samarbejder med, når vi planlægger turen. Du vil enten blive indkvarteret sammen med 3 af dine kammerater i en hyggelig, simpel bungalow eller i et af værelserne i højskolens hovedbygning. Alt sammen tæt på stranden og det turkisblå hav.

Zanzibar er en ø ud for Tanzanias kyst, og flyveturen derned tager ca. 12 timer. Udgifterne til turen er inkluderet i skolepengene, så det er bare at sige ‘ja’ og møde op med kufferten fuld af drømme.

GFE på Zanzibar

Første lejrskole

Læs nyhed

Zanzibar-billeder