Weekender

Weekender med indhold

– Superdøgn, Talent, Gyserweekend og andet godt

Der er tre weekender, hvor alle elever skal bliver på skolen. Dem kalder vi fællesweekender, og der er som regel et tema og en masse fælles aktiviteter.

I de fleste andre weekender bestemmer du selv om du vil være på skolen eller om du tager hjem. Hver mandag melder du til eller fra den kommende weekend, så køkkenet og weekendlærerne ved hvor mange elever, der bliver på skolen i weekenden.

Hvis du vælger at tage hjem i weekenden, kan du gøre det fra fredag kl. 14.30, hvor skoledagen slutter. Du skal komme igen efter weekenden søndag aften mellem 19.30 og 22.00.

Vi håber, at du vælger at blive på skolen i mange af weekenderne, for det er ikke kun i fællesweekenderne, der sker en masse. Her kan nævnes gyserweekend, superdøgn, film-marathon, søskendeweekend, galla m.fl. Klik på linket, hvis du vil se vores Weekendbrochure.

Vi har ikke sat navn på alle weekenderne i forvejen, for der skal også være plads til weekender, hvor vi bare slapper af og hygger, og der skal være plads til, at du og dine kammerater kan sætte jeres præg på weekendens indhold

Det er blandt andet i weekenderne, du har mulighed for at lære andre at kende end dem, du lige omgås til daglig, og du oplever andre sider af dine kammerater og dine lærere.