Gamle Elever

Hej alle gamle elever!

Er I klar til en tur down memory lane? Så kan I dels tilmelde jer Gl. Elevdag (se nedenfor), og dels kan nogle af årgangene se fotos fra deres skoleår allernederst på siden.

Billederne nedenfor er links til jeres årgang. Klik på årstallet og så kommer I til en side, hvor alle nyhederne fra jeres årgang er samlet.

I er meget velkomne til at sende os en hilsen, for vi synes, det er sjovt og hyggeligt at følge med i, hvordan det går med vores gamle elever. Skriv fx hvad I laver nu eller skriv om jeres tid på GFE, om I stadig har kontakt med nogle af venner herfra, hvad I har fået med herfra eller om der er oplevelser, der har en særlig plads i jeres hjerte eller hukommelse. Skriv gerne på kontor@gfeskole.dk

Vi håber at se jer til Gl. Elevdag, som er sidste lørdag i oktober. Programmet kommer her:

11.00: Ankomst og uorganiseret gensynsglæde i Kernehuset på GFE
12.00: Velkomst og frokost i spisesalen.
13.00: Mulighed for at gense elevhuse og undervisningslokaler, samt hygge i Kernehuset.
14.30: Sangtime med Ejvind m.fl.
15.00: Elevhuse og lokaler lukkes.
15.30: Kaffebord i spisesalen.
16.00: Tak for denne gang :-)

Prisen for at deltage i arrangementet inkl. kaffebord og frokost, er det helt usandsynligt lave beløb 60 kroner, der betales på skolens kontor på Gl. Elevdag. Ved deltagelse i frokost kl. 12.00 vises spisebillet, som udleveres på kontoret ved betaling.

Når du tilmelder dig, skal du huske at oplyse:

• om du kun kommer til kaffe eller om du også køber frokost.
  • om du er gl. friskoleelev eller gl. efterskoleelev.
  • om du er hhv. 10, 20, 25, 30 eller 40 års jubilar.
  • Husk også at oplyse årgang, når du tilmelder dig.

Vedrørende næste elevdag som er lørdag 27. oktober 2018.

10 års jubilarerne er årgang 2007 – 2008
20 års jubilarerne er årgang 1997 – 1998
25 års jubilarerne er årgang 1992 – 1993
30 års jubilarerne er årgang 1987 – 1988

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til elevdagen: